Čili sriuba

Jautienos Čili sriuba – puikus ir bene skaniausias patiekalas aštraus maisto mėgėjams. Paragaukite šios aštrios, troškintos čili sriubos kartu su jautiena.

Jautienos Čili sriuba – puikus ir bene skaniausias patiekalas aštraus maisto mėgėjams. Paragaukite šios aštrios, troškintos čili sriubos kartu su jautiena.

Ingredientai

Faršas 500 g
Čili pipiras 1 vnt
Pomidorų padažas 100 g
Pomidorai 500 g
Česnakas 1 skiltelė (-ės)
Pupelės 400 g
Paprika 1 vnt
Čili prieskoniai 2 arb. šaukštelis (-iai)
Druska 2 arb. šaukštelis (-iai)
Svogūnas 1 vnt
Fermentinis sūris 100 g
  • 1

    Pomidorus nuplikykite karštu karštu vandeniu ir nulupkite nuo jų odeles. Pomidorus, čili pipirą, papriką, česnaką permalkite. Jautienos faršą, kartu su smulkintu svogūnu pakepinkite, kol faršas paruduos (keptą faršą galima kartu sumalti su kitais produktais).

  • 2

    Į puodą supilkite faršą ir sumaltą masę, įpilkite šiek tiek vandens jei per sausa ir supilkite pupeles, gerai išmaišykite.Įpilkite pomidorų padažą. Troškinant suberkite prieskonius.

  • 3

    Patiekiant sriubą patartina apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Sriuba turi būti tiršta.

Atsiųsk savo pagaminto patiekalo nuotrauką

Įamžinkite savo pagamintą patiekalą pagal šį receptą ir pasidalinkite su kitais.

Pasirinkite failą
Nuotrauka turi būti iki 10MB, JPG formatu.

Panašūs receptai

Bulvienė su kumpiu 15min
Itališka dešrelių sriuba 15min
Aštri vištienos sriuba 15min
Vegetariška avinžirnių sriuba su ropėmis 30min
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena 15min
Maltos mėsos sriuba su trintais pomidorais 15min
Šviežių agurkų sriuba 5min