Cukinijų pica

Sveikuolių pica.

Sveikuolių pica.

Ingredientai

Cukinija 400 g
Miltai 1 stiklinė (-ės)
Kiaušiniai 3 vnt
Pomidorai 3 vnt
Sūris 100 g
Druska Pagal skonį
Krapai Pagal skonį
Aliejus 2 šaukštas (-ai)
Kepimo milteliai 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • 1

    Cukiniją sutarkuoti, įmušti kiaušinius, suberti prieskonius, kepimo miltelius, sijotus miltus, išmaišyti ir įberti druskos;

  • 2

    Kepimo formą ištepti aliejumi, supilti paruoštą cukinijų tešlą ir ant viršaus sudėti griežinėliais pjaustytus pomidorus;

  • 3

    Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min.;

  • 4

    Tada apibarstyti viršų sūriu ir apkepti dar 5 min.

  • 5

    Gero apetito!

Atsiųsk savo pagaminto patiekalo nuotrauką

Įamžinkite savo pagamintą patiekalą pagal šį receptą ir pasidalinkite su kitais.

Pasirinkite failą
Nuotrauka turi būti iki 10MB, JPG formatu.

Panašūs receptai

Ukrainietiški virtiniai su bulvių įdaru 5min
Cukinijų ir pomidorų apkepas 15min
Cukinijų ir morkų užkandėliai 5min
Virtiniai su spanguolėmis 5min
Cukinijų blyneliai 5min
Gaivios sveikuoliškos salotos 5min
Žiedinis kopūstas su Bechamel padažu 15min