Virtiniai su spanguolėmis

Gardūs virtinukai, kiekvienam primins vaikystę. Galima ir naudoti kitas šaldytas uogas, o jeigu tokių neturite, galite pabandyti ir su džemu. Skanaus!

Gardūs virtinukai, kiekvienam primins vaikystę. Galima ir naudoti kitas šaldytas uogas, o jeigu tokių neturite, galite pabandyti ir su džemu. Skanaus!

Ingredientai

Miltai 3 stiklinė (-ės)
Vanduo 1 stiklinė (-ės)
Spanguolės arba kitos šaldytos uogos 1 stiklinė (-ės)
Druska Pagal skonį
Cukrus Pagal skonį
  • 1

    Iš miltų, vandens ir druskos užminkyti kietą, prėską tešlą virtiniams ir iškočioti plonu lakštu. Su stiklinaite arba formele išspausti apvalius skrituliukus. Ant jų uždėti po kelias cukrumi apvoliotas spanguoles.

  • 2

    Virtinių kraštus užlenkti, užspausti šakute arba gražiai supinti virvutę.Virtinius sudėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti apie 3 min., kol iškils.

  • 3

    Valgyti užbarsčius cukrumi arba su aguonpieniu.

Atsiųsk savo pagaminto patiekalo nuotrauką

Įamžinkite savo pagamintą patiekalą pagal šį receptą ir pasidalinkite su kitais.

Pasirinkite failą
Nuotrauka turi būti iki 10MB, JPG formatu.

Panašūs receptai

Varškėčiai 15min
Ukrainietiški virtiniai su bulvių įdaru 5min
Apkepti varškėčiai 5min
Varškėčiai 5min
Virtinukai su špinatais ir varške 15min
Saksų kukuliai 5min
Cukinijų ir pomidorų apkepas 15min